Kurser - bøgerDen grundlæggende astrologi. 


 

Dette kursusforløb kan i tiden fremover ses på min anden hjemmeside under kurser:  

(www.astrologi-coaching.dk)


Til toppen af siden

                    


Kærlighed og relationer - ven/veninde- eller partnerforhold.

Hvad sker der når to mennesker mødes? Skal det være et godt venskabsforhold eller kan det blive til et partnerskabsforhold?

Astrologiens 11 planeter kan være med til at belyse dit forhold til din ven/veninde og/eller din partner. Ved at sammenligne to horoskoper vil du få lært betydningen og vigtigheden af, at jeres planeter har forbindelse til hinanden.

Vi sætter fokus på planeten Neptun, da den kan give din relation et slør, som er vigtigt at forstå. Merkur, Venus og Mars er tre  betydningsfulde planeter, da de viser jeres forhold til kommunikation, kærlighed/værdier og handlemønstre.

De tre karmiske planeter bliver også belyst – disse planeter er Saturn, Chiron og Pluto. En sjælsven/veninde eller partner er en person, som giver/modtager fra sit inderste jeg, således at begge parter opnår en vækst ved at være i relationen.

Det er vigtigt, at der er et udviklingspotentiale i relationen, uanset om det er et venskabs- eller partnerforhold, for at kunne være i overensstemmelse med sjælens ønsker og formål i denne tid, hvor der i høj grad er fokus på spirituel udvikling.

Som udgangspunkt for kurset anvendes personernes eget ”partnerskabshoroskop” på ca. 12-14 sider samt et tydningshæfte på 10 sider. Der forventes ingen viden om astrologi, da materialet indeholder alt det grundlæggende om astrologi.
Materialet giver et overblik over, hvilke fællesenergier parterne er i besiddelse af, når de er sammen. Ved at læse materialet er det muligt at se, hvor fællesenergien fungerer fint, hvor den fungerer knap så fint, og hvor der er mangel på relationelle forbindelser.

Tydningen i sig selv kan ikke ændre på et forhold, men tydningen kan være med til at påpege de punkter, hvor resurserne og udfordringerne ligger, og så er det op til parterne, om de vil tage sig af disse udfordringer og rette op på eventuelle ubalancer.

Et stabilt og holdbart ven/veninde- eller parforhold bygger ikke kun på de harmoniske forbindelser mellem parterne. Det er helt naturligt, at der også vil være uharmoniske forbindelser. Det er ofte de uharmoniske forbindelser, der giver gnisten og lysten til at være sammen. Derfor er det vigtigt at kunne håndtere disse udfordringer og skabe de fælles retningslinjer, som er nødvendige for at tilgodese parternes individuelle og fælles mål med livet.

Tydningsteksterne kan således være med til at sætte gang i jeres kommunikation, så forholdet mellem jer kan blive belyst ud fra de astrologiske forbindelser og hver jeres personlighed, mål, ønsker og værdier for netop dette særlige og unikke forhold.

Kursusdeltagelse: Du kan deltage enten alene eller sammen med din partner/relation.                        

Til toppen af siden

Selvudvikling ud fra Saturn, Chiron og Pluto i horoskopet.

Kurset holdes rundt omkring i landet i foreninger, dag/aften-skoler og lign. steder. Der kræves et kendskab til den grundlæggende astrologi. Der er i dette kursusforløb især fokus på  Saturn, Chiron og Pluto. 


Den enkelte får udleveret et selvudviklingshoroskop og et tydningshæfte.

Selvudviklingshoroskopet indeholder.

En tegning over hvor alle planeterne var placeret i dit horoskop, da du blev født og aspekterne (forbindelserne) mellem Saturn, Chiron og Pluto samt deres aspekter til de øvrige planeter i horoskopet. Hvis der er figurer i horoskopet bliver disse beskrevet og tegnet op med aspekternes rigtige farver. En skriftlig tydning af Saturn, Chiron og Plutos tegnplaceringer, deres indbyrdes aspekter og aspekterne til de øvrige planeter i horoskopet. Dette horoskop fylder ca. 10 - 14 sider.


Tydningshæftet indeholder.

En horoskoptegning med alle dine aspekter, samt en demohoroskop-tegning som indeholder de grundlæggende tekster for at forstå horoskoptegningen. Vi gennemgår nøgleordene for de 11 planeter, 12 tegn og de 12 huse. De 7 aspekttyper beskrives på en side, så du kan lære forskellen på dem. 

En oversigt for nogle af de år, hvor der har været særlig fokus på dine forandringer. En oversigt og tydningstekst, hvis en eller flere af dine figurer er blevet aktiveret. De vigtigste fokuspunkter for sidste, dette og næste år. Nogle sider med tydningstekster, så du kan se eksempler på, hvordan fremtidshoroskopet kan tydes. Dette arbejdshæfte fylder ca. 20 sider.


Til toppen af siden

Bog 1:   Astrologi - Synastri

Synastri
 

Hvad sker der, når to personer mødes?

Bogen beskriver, hvilke fælles energier to personer kan være i besiddelse af, når de er sammen. Synastrien, som laves ved at sammenligne to personers fødselsdatoer, viser de forskellige typer af forbindelser, der er i relationen.


Du kan slå op i bogens tydningstekster og læse om de forskellige ressourcer og udfordringer, der er ud fra de indbyrdes planetforbindelser. Dette gælder, uanset om det drejer sig om venskab, parforhold, kollegiale relationer eller forholdet imellem forælder og barn.
 
Bogens tydningstekster kan give en god indsigt og forståelse for relationen, og hvis du arbejder med eller interesserer dig for samtaleforløb imellem to personer, kan bogens tydningstekster være med til at skabe en livlig kommunikation.

Tre vigtige planeter i en relation:
Merkur beskriver kommunikationen imellem to personer, Venus beskriver en følsom eller en værdimæssig kærlighed, og Mars beskriver forholdets handlemåder.

De tre karmiske planeter:
Saturn beskriver forholdet til ansvar, Chiron beskriver de spirituelle interesser, og Pluto beskriver de dybe følelsesmæssige egenskaber.

Bagerst i bogens appendiks er der vist eksempler på, hvordan en synastri kan laves. Når du har alle planetforbindelserne imellem to personer, kan du slå op i bogens tydningstekster. 

Hvis du ikke selv kan lave en sammenligning imellem to personers fødselsdatoer, kan jeg sende en sammenligning, samt medsende de to personers fødselshoroskoptegninger, så du kan se de 11 planeters placeringer i forhold til hinanden på en PDF-fil for 50 k
r.

Bogen kan købes i enhver boghandel eller på forlaget kahrius.dk.  (Forlaget Kahrius har også en butik tæt på Silkeborg: Them-Centret 10, 8653 Them)
 

Bogen er klar til salg fra den 27. november 2019 og er på 238 sider  
(
Bogen kan snart lånes på biblioteket - ISBN 978-87-7153-318-7)
Til toppen af siden

Bog 2: Tekst kommer til marts 2020  Til toppen af siden