Kurser - bøgerDen grundlæggende astrologi. 


 

Dette kursusforløb kan i tiden fremover ses på min anden hjemmeside under kurser:  

(www.astrologi-coaching.dk)


Til toppen af siden

                    


Astrologikursus: Synastri - Hvad sker der, når to mennesker mødes.

Kurset holdes rundt omkring i landet i foreninger, dag/aften-skoler og lign. steder. Der kræves ikke et kendskab til astrologi.  


Den enkelte får udleveret min nye astrologi-synastri-bog og et astrologihæfte.

Astrologibogen indeholder.

De 11 planeter og deres indbyrdes forbindelser til hinanden (Sol, Måne, Merkur, Venus, Mars, Jupiter, Saturn, Chiron, Uranus, Neptun og Pluto) bogen er på 238 sider. Når kurset er slut kan du anvende bogen til at hjælpe andre med at forstå deres fælles planetforbindelser.
 

Astrologihæfte.

En sammenligning mellem de to personer som du selv vælger - jeg laver jeres synastri. Kurset har fokus på at læse om de forskellige planetforbindelser som jeres relation indeholder. Der er flere astrologisider, så du har et godt astrologi grundlag med hjem i et hæfte.
Når kurset er slut, kan du hjælpe andre som gerne vil have klarhed for deres relation.

                        

Til toppen af siden

Astrologikursus: Saturn, Chiron og Pluto i fødselshoroskopet.

Kurset holdes rundt omkring i landet i foreninger, dag/aften-skoler og lign. steder. Der kræves ikke et kendskab til astrologi. Der er i dette kursusforløb  fokus på  Saturn, Chiron og Pluto. 


Den enkelte får udleveret min nye astrologibog og et astrologihæfte.

Astrologibogen indeholder.

Saturn, Chiron og Pluto i tegn, huse og alle mulige forbindelser mellem Saturn, Chiron og Pluto samt deres forbindelser til de øvrige planeter i horoskopet. Bogen indeholder de 8 vigtigste figurer.

Når du har en horoskoptegning kan du hjælpe andre med at forstå deres placeringer for Saturn, Chiron og Pluto i et fødselshoroskop.


Astrologihæfte.

En horoskoptegning med alle dine aspekter, samt flere astrologisider,så du har det grundlæggende med hjem i et hæfte.
Til toppen af siden

Bog 1:   Astrologi - Synastri

Synastri
 

Hvad sker der, når to personer mødes?

Bogen beskriver, hvilke fælles energier to personer kan være i besiddelse af, når de er sammen. Synastrien, som laves ved at sammenligne to personers fødselsdatoer, viser de forskellige typer af forbindelser, der er i relationen.


Du kan slå op i bogens tydningstekster og læse om de forskellige ressourcer og udfordringer, der er ud fra de indbyrdes planetforbindelser. Dette gælder, uanset om det drejer sig om venskab, parforhold, kollegiale relationer eller forholdet imellem forælder og barn.
 
Bogens tydningstekster kan give en god indsigt og forståelse for relationen, og hvis du arbejder med eller interesserer dig for samtaleforløb imellem to personer, kan bogens tydningstekster være med til at skabe en livlig kommunikation.

Tre vigtige planeter i en relation:
Merkur beskriver kommunikationen imellem to personer, Venus beskriver en følsom eller en værdimæssig kærlighed, og Mars beskriver forholdets handlemåder.

De tre karmiske planeter:
Saturn beskriver forholdet til ansvar, Chiron beskriver de spirituelle interesser, og Pluto beskriver de dybe følelsesmæssige egenskaber.

Bagerst i bogens appendiks er der vist eksempler på, hvordan en synastri kan laves. Når du har alle planetforbindelserne imellem to personer, kan du slå op i bogens tydningstekster. 

Hvis du ikke selv kan lave en sammenligning imellem to personers fødselsdatoer, kan jeg sende en sammenligning, samt medsende de to personers fødselshoroskoptegninger, så du kan se de 11 planeters placeringer i forhold til hinanden på en PDF-fil for 50 k
r.

Bogen kan købes i enhver boghandel eller på forlaget kahrius.dk.  (Forlaget Kahrius har også en butik tæt på Silkeborg: Them-Centret 10, 8653 Them)
 

(
Bogen kan lånes på biblioteket - ISBN 978-87-7153-318-7)
Til toppen af siden

Bog 2: Saturn, Chiron og Pluto i fødselshoroskopet  


bog 2


Sjælens vej gennem livet belyst ud fra Saturn, Chiron og Pluto i horoskopet.

Bogen sætter fokus på beskrivelsen af dine vigtigste temaer i dette liv. Astrologiens elleve planeter kan tilsammen beskrive din sjælsvej - fra undfangelsen - gennem fostertilværelsen - til fødsel - og videre i dit fysiske liv.

Ved at læse tydningsteksterne for, hvor du har Saturn, Chiron og Pluto placeret i dit fødselshoroskop, kan du få klarhed over din sjælsvej i dette liv. Ved at læse om de tre planeters forbindelser til hinanden og til de øvrige planeter, giver det dig kendskab til de læreprocesser, som du har valgt for dette liv.

Tydningsteksterne kan give dig et indblik i og en forståelse for din sjælsvej. Nogle mennesker har mere fokus på deres spirituelle vej end andre. Tydningerne kan give både voksne og børn en forståelse for deres sensitivitet, og at det er en naturlighed for nogle at være sensitive.

Sidst i bogen er der et eksempel på en tydning af Chiron i tegn, hus og planetforbindelse.

Når jeg senere i april 2020, har bogen i hånden skriver jeg mere tekst- hvor og hvornår bogen kan købes.
  Til toppen af siden